Influence Zone

Dance Complex

Tickets

Op dit moment zijn er geen events.

 

Kinderlessen

Binnen onze dansschool verzorgen wij verschillende danslessen voor kinderen. Vanaf 3 jaar kunt u kind al bij ons terecht om mee te swingen op de coolste liedjes van nu. InfluenceZone Dance Complex staat bekend om het leggen van de juiste basis voor een goede ontwikkeling bij jonge kinderen. Heel belangrijk is dat dit op de juiste manier gebeurd. “kwaliteit van de danslessen in dan ook erg belangrijk en begint al bij de allerkleinste onder ons. Bij de jongste leerlingen van IZDC bestaat een les al uit het het aanleren van bewegingen op muziek, het luisteren en dansen naar het ritme van de muziek. Het aanleren van danspasjes verwerkt in een choreografie.

Het lesprogramma van de allerkleinste onder ons bestaat uit; een goede warming-up, het oefenen van bewegingen op het ritme van de muziek, het aanleren van een choreografie op de leukste hipste liedjes van nu, een kleine pauze om iets te eten/drinken in de danszaal, dansspel, oefenen van de choreografie. Één keer in de maand is het kijkles voor de ouders en worden de ouders de laatste 5 minuten naar binnen geroepen om de ouders te laten zien wat ze de afgelopen weken geleerd hebben. Zo blijft u als ouder ook op de hoogte van wat u kind leert.

Op zaterdag hebben wij ook een Boys Class, dit is een breakdance/streetdance les waarbij de basis van de coolste breakdance moves aangeleerd worden en verwerkt worden in een choreografie. Ben jij een stoere jongen tussen de 4+ en 9 jaar kom dan eens langs voor een proefles Breakdance.

Vaste kijkles Streetdance4Kids en Breakdance4boys:
Elke eerste les van de maand zal er een kijkles zijn voor ouders, opa's en oma's familie en vrienden. De laatste 5 minuutjes wordt iedereen gezellig de zaal in gevraagd om te zien wat ze geleerd hebben. Zo bent u op de hoogte van wat u kind hier allemaal leert.


Houd jij van dansen? Meld je dan aan voor een proefles.

Copyright 2019 Influence Zone Dance Complex