Influence Zone

Dance Complex

Tickets

 U kunt niet PINNEN bij ons op de dansschool

 

 

 

Kinderlessen

Binnen onze dansschool verzorgen wij verschillende danslessen voor kinderen. Vanaf 3 jaar kunt u kind al bij ons terecht om mee te swingen op de coolste liedjes van nu. InfluenceZone Dance Complex staat bekend om het leggen van de juiste basis voor een goede ontwikkeling bij jonge kinderen. Heel belangrijk is dat dit op de juiste manier gebeurd. “kwaliteit van de danslessen in dan ook erg belangrijk en begint al bij de allerkleinste onder ons. Bij de jongste leerlingen van IZDC bestaat een les al uit het het aanleren van bewegingen op muziek, het luisteren en dansen naar het ritme van de muziek. Het aanleren van danspasjes verwerkt in een choreografie.Het lesprogramma van de allerkleinste onder ons (3-6jr) bestaat uit; een goede warming-up, het oefenen van bewegingen op het ritme van de muziek, het aanleren van een choreografie op de leukste hipste liedjes van nu, een kleine pauze om iets te eten/drinken in de danszaal, dansspel, oefenen van de choreografie.

Wij creëren geen "wij maken een kringetje" gehalte met een les gevuld met spelletjes maar leren de kinderen echt dansen. Bij onze lessen voor kinderen wordt de basistechniek van streetdance, hiphop of breakdance aangeleerd en de motorische vaardigheden van u kind verder ontwikkeld en steeds meer uitgebreid. Dit gebeurd in een positieve, veilige omgeving waar uw kind zich thuis zal voelen.

De kinderlessen zijn verdeeld in onderstaande leeftijdscategorieën:
Streetdance 3-6jr Lesrooster
Streetdance 6-9jr Lesrooster
Breakdance/Hiphop 5-7jr Lesrooster
Breakdance/Hiphop 7-12r Lesrooster
Hiphop 9-12jr Lesrooster
Hiphop 12-15jr LesroosterVaste kijkles Streetdance4Kids en Breakdance4boys:
Elke eerste les van de maand zal er een kijkles zijn voor ouders, opa's en oma's familie en vrienden. De laatste 5 minuutjes wordt iedereen gezellig de zaal in gevraagd om te zien wat ze geleerd hebben. Zo bent u op de hoogte van wat u kind hier allemaal leert.

Jaarlijks hebben wij een grote theatershow in Theater de Kom. Hierbij kunnen alle papa's/ mama's/ opa's/ oma's/ familie en vrienden komen kijken en zien wat "jij" allemaal geleerd hebt.Houd jij van dansen? Kom dan gezellig langs voor een proefles....!

Copyright 2018 Influence Zone Dance Complex